Sări la conţinut

Bun venit

iunie 29, 2012

Daca esti nemultumit de modul cum este tratat/analizat plagiatul de catre comisiile statului roman, aici e locul unde putem sa luam masuri! Sa ne organizam, sa ripostam, sa punem presiune!

Nu cred ca singurii experti in plagiat sunt cei din Comisia de Etica sau din Consiliul National de Atestare a Diplomelor.

Sunt zeci de experti internationali, apolitici care pot face aceste verificari! De ce nu apelam la ei? Poate nu vor face voluntariat pentru societatea civila romaneasca, dar cred ca daca fiecare nemultumit ar dona 1 euro, am strange suficienti bani sa putem sa platim acesti experti!

Si apoi vom pune la dispozitia oricarei institutii a statului roman aceste verificari! Chiar daca poate intern vor gasi modalitati de a le evita, pe plan extern vor cantari de zece ori mai greu decat orice articol din Nature!

From → Uncategorized

One Comment
  1. „Şeful comisiei prezidenţiale de educaţie şi unul dintre membrii Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor Universitare, organismul care ar trebui să dea în această dimineaţă un verdict în cazul diplomei de doctorat a premierului Victor Ponta s-a antepronunţat, spunând că şeful executivului a plagiat chiar mai multe paragrafe decât cele apărute în presă. Potrivit acestuia, premierul a plagiat în lucrarea de doctorat mai bine de 140 de pagini din cele 400 existente.” – sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/teza-de-doctorat-a-premierului-ponta-analizata-de-urgenta-989443.html

    „Monitorul Oficial a publicat la ora 10:52 Ordinul ministrului Educatiei privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare si a structurii acestuia” – ca sa nu apuce sa dea verdictul oficial.

Lasă un comentariu